Les Illes Mariannes del Nord

Les Illes Mariannes Del Nord són una escapada càlida i pràctica situada al nord-est de Guam. Un cop estiguis a les illes d’AQUESTA mancomunitat D’EUA, seràs EUA. l’única decisió difícil que hauràs de prendre és si prendràs el sol en una bonica platja, provaràs sort al casino, jugaràs a golf amb unes vistes encantadores del Mar De Les Filipines (Mar De Les Filipines) o bussejaràs a la recerca d’un naufragi de la SEGONA Guerra Mundial. Encara que no hi ha cap raó per no fer-ho tot.

Tot i que Les Illes Mariannes Del Nord consten de 15 illes en total, les més populars són Saipan, Tinian i Rota. Saipan, la Més gran de les Illes Mariannes Del Nord, té una superfície de 115,4 quilòmetres quadrats. Es triga menys d’una hora a explorar l’illa amb cotxe. Comença amb la sorra, especialment, la costa blanca De Micro Beach A Saipan, un lloc popular tant entre els locals com els visitants. A continuació, dirigiu-vos a una de les nombroses opcions de llocs que ofereixen bells entorns tropicals exuberants i una gran varietat d’activitats. Si busqueu aventura, aquí trobareu opcions per saltar als penya-segats, nedar a les coves o durant la nit.

Els complexos turístics i clubs de Les Illes Mariannes Del Nord són més que llocs elegants de platja; són portes d’entrada a la vibrant vida a l’aire lliure i a l’esperit urbà que ofereix aquest territori. Els complexos turístics organitzen excursions a pobles amagats, passejades en plàtan i pesca des dels penya-segats. Fes una excursió de surf de vela o gaudeix d’una ronda de golf.

El passat de les illes, especialment la cultura Dels Indígenes Chamorro, és molt present allà on mireu. Els jaciments arqueològics, les estructures de pedra prehistòriques i els petits pobles us permetran connectar amb la gent, del passat i del present. A La Festa De Sant Vicent i Al Festival De Sant Antoni, que tenen lloc a la primavera i l’estiu, podreu conèixer el menjar, la dansa i la música dels Chamorros i Carolinians.

Les Illes Marianes Del Nord també són un lloc ideal per als amants de la història, ja que podran visitar llocs i edificis ben conservats de la SEGONA Guerra Mundial, com ara un far Japonès, búnquers, presons i un camp d’aviació abandonat. Els Banzai i Els penya-segats Suïcides són clars indicis del caràcter Del Poble Chamorro.