Escapada a la Costa Amalfitana

Una ullada a la costa d’Amalfi i potser creureu que heu trobat el cel a la terra. Aquest és el tipus d’efecte fascinant que aquest tram de costa italiana tendeix a tenir en els 5 milions de visitants anuals que creuen els seus fascinants camins.

Situat a la regió de Campània d’Itàlia, aquest Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO cobreix 34 milles de terreny majestuós; els penya-segats costaners alts del cel mostren una vegetació vibrant i pobles multicolors conviuen al costat de les aigües turqueses de la Mediterrània, creant una escena que té el poder d’aturar fins i tot els viatgers més experimentats morts en pista.

La costa i les 13 ciutats costaneres que l’anomenen casa estan connectades a través de l’autopista SS163, considerada una de les rutes més pintoresques del món.
Cada ciutat ve equipada amb la topografia d’Amalfi, així com els seus atributs destacats.
El Positano, de color pastís, atrau els rics i famós pels seus luxosos complexos turístics al costat dels penya-segats i els seus bons restaurants italians, mentre que la ciutat d’Amalfi és la república marítima més antiga d’Itàlia, que abans va ser un gran centre comercial i tècnic al Mediterrani.
La ciutat alpina de Ravello potser no és per als dèbils de cor, però les seves antigues viles i les impressionants vistes al mar quedaran gravades a la teva memòria durant els propers anys.
Les aïllades costes de Praiano apaivagaran els amants de la platja i Minori, llar d’una de les pastes més antigues del món, és la meca dels amants de la cuina. I si teniu previst passar per Cetara, podeu aturar-vos a una antiga torre normanda, que segons la llegenda, va ser fundada pel mateix Hèrcules.
Sigui com sigui que decideixis explorar la costa d’Amalfi, la seva glòria us garantirà que us deixarà completament embogit molt després d’haver-hi anat.