Una de les destinacions turístiques més populars de tots és Pequín, la moderna capital de la Xina, aquesta ciutat es diu Pequín en xinès, que significa «capital del nord», en contraposició a Nanjing, la capital del sud.
Aquesta ciutat té una història que es remunta a fa milers d’anys i els seus nombrosos monuments demostren el nivell de sofisticació que aquesta civilització havia aconseguit.
El que és interessant, però, és com la part moderna d’aquesta ciutat ha aconseguit evolucionar, combinant la modernitat amb la història. En aquesta guia explorarem aquesta ciutat, tenint en compte que el viatge durarà només tres dies.

Què veure a Pequín en 3 dies?

A Pequín hi ha un gran nombre de llocs a veure, ja que és una ciutat molt bonica. Haurem d’escollir els principals llocs d’interès per no perdre’ns res d’important.

La Ciutat Prohibida de Pequín

La Ciutat Prohibida, el nom real de la qual és Zǐjìnchéng, que significa Ciutat Púrpura, no només és un monument molt important per a la Xina i el món sencer, sinó que també s’ha convertit en una icona gràcies a una sèrie de pel·lícules, com ara L’últim emperador, de Bertolucci. Va ser el Palau Imperial de les dinasties Ming i Quing, defensat per les muralles que ocupaven la part central de les mateixes.
El complex, que es va convertir en Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO el 1987, es va construir des del 1406 fins al 1424 i comprèn gairebé mil edificis que ocupen una superfície de 720 quilòmetres quadrats.

Palau d’Estiu de Pequín

El Palau d’Estiu, Yiheyuan que significa Jardí de l’Harmonia Educada, està situat al turó de la Longevitat, al llac Kumming, a l’illa hi ha una gran multitud d’edificis. El complex es va construir al segle XVIII, però els artesans van reprendre l’estil clàssic dels edificis. El 1998 es va incloure a la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Temple del Cel a Pequín

El Palau del Cel, també conegut com Tiantàn, que significa Altar del Cel, va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1998. Aquest palau es va construir per al culte al Cel i, després de 500 anys, tot s’ha mantingut com a principis del segon mil·lenni. Pequín al nou mil·lenni: les infraestructures més belles Pequín no és només una ciutat molt important per la seva història, sinó que també té una arquitectura moderna molt interessant, com l’estadi.